RO
EN



Conţinutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României

loftyconcepts

14 septembrie 2019

Niciun comentariu

Acasă Mama Maradin

Ateliere de gatit pentru turisti

Ateliere de gatit pentru turisti

Dacă te-a cucerit România și vrei să afli secretele din spatele bucătăriei tradiționale românești, atunci cursul de gătit tradițional cu Mama Maradin este exact ceea ce ai nevoie!

Te invit ca pentru o seară să gătim împreună și să ne bucurăm de o cină românească, exact ca în familie.

Cum se desfășoară cursul?

Ne întâlnim la ceas de seară, după o zi în care poate ați vizitat și cunoscut puțin Brașovul, într-un grup de 3-25 persoane și continuăm să explorăm România, prin gătit.

Pregătim împreună o ciorbă bună sau un fel principal sățios și un desert delicios, toate presărate cu magia poveștilor la un pahar de limonadă, vin, pălincă sau vișinată.

Cine este Mama Maradin?

Sunt manager de peste 20 de ani, mamă a doi copii minunați și iubesc atmosfera meselor în familie pe care mă bucur să o retrăiesc la fiecare întâlnire cu turiștii.

Îmi place starea de sărbătoare pe care o dăm împreună unei astfel de seri, cum ajungem să ne simțim ca o familie mare, să vă văd gătind și reușind să transformați ingredientele simple în preparate gustoase.

Aduc cu mine și povești din copilăria mea la țară, în vremea comunismului, despre ingredientele atent ales și despre nutriție și mâncatul sănătos.

Care sunt variantele de ateliere dintre care poți alege?

Basic (1.5h)

Vom testa diferite tipuri de brânzeturi și aperitive din carne, produse în România, trecând prin pașii necesari producerii lor. Avem ocazia de a compara metodele din trecut cu cele din prezent.

Pregătim un aperitiv din legume locale, de sezon, cum ar fi vinete sau salată de gogonele.

Toate se vor servi cu legume proaspete și pâine de cartofi.

Băuturile precum apa, limonada, un pahar de vin sau unul de tărie sunt incluse.

BONUS: Încheiem seara cu o scurtă lecție de dansuri tradiționale românești.

Silver (2.5h)

Aperitiv:
Vom testa diferite tipuri de brânzeturi și aperitive din carne, produse în România, trecând prin pașii necesari producerii lor. Avem ocazia de a compara metodele din trecut cu cele din prezent.

Pregătim un aperitiv din legume locale, de sezon, cum ar fi vinete sau salată de gogonele.

Fel principal:
Gătim un fel principal tradițional cum ar fi un bulz sau o ciulama.

Băuturile precum apa, limonada, un pahar de vin sau unul de tărie sunt incluse.

BONUS: Veți primi un mic desert pregătit de către noi și încheiem seara cu o scurtă lecție de dansuri tradiționale românești.

Golden (3.5h)

Aperitiv:
Vom testa diferite tipuri de brânzeturi și aperitive din carne, produse în România, trecând prin pașii necesari producerii lor. Avem ocazia de a compara metodele din trecut cu cele din prezent.

Pregătim un aperitiv din legume locale, de sezon, cum ar fi vinete sau salată de gogonele.

Fel principal:
Gătim un fel principal tradițional cum ar fi un bulz sau o ciulama.

Desert:
Plăcintă cu mere sau cu brânză, în funcție de sezonul în care ne veți fi alături.

Băuturile precum apa, limonada, un pahar de vin sau unul de tărie sunt incluse.

BONUS: Încheiem seara cu o scurtă lecție de dansuri tradiționale românești.