RO
ENConţinutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României

loftyconcepts

14 septembrie 2019

Niciun comentariu

Home Mama Maradin

Cooking party pentru adulti

Cooking party pentru adulti

Vrei ca anul acesta să faci ceva diferit de ziua ta împreună cu prietenii sau familia? Ai vrea să îi faci cadou unui prieten drag o experiență inedită?

Ai vrea să îmbini atmosfera plăcută de familie cu o activitate distractivă?

Gătitul devine amuzant atunci când toată lumea participă, iar la un cooking party organizat de Mama Maradin, cu siguranță fiecare va avea câte ceva de făcut și se va simți implicat în poveste.

Ne vom bucura împreună de un pahar în timp de gătim meniul ales împreună în avans. Noi venim cu propunerea, iar tu poți modifica după bunul plac, cu maxim 48 de ore înaintea întâlnirii.

Știm că de multe ori ne lăsăm duși de cotidian, suntem mereu pe fugă, iar tradiționala masă de seară în familie, când ne adunăm cu toții în jurul mesei și ne bucurăm că suntem împreună, are loc din ce în ce mai rar sau doar de Sărbători și poate nici atunci de fiecare dată.

Tocmai din acest motiv aducem atmosfera de sărbătoare și armonia de la cinele în familie la noi la masă, alături de invitații tăi, care se vor bucura de experiența gătitului împreună, contribuind cu experiența sau poate doar cu bunăvoința lor la pregătirea unei seri magice.

Noi îți oferim un spațiu generos și condiții optime pentru tine și invitații tăi, ne ocupăm de ingrediente, rețete, iar dacă ai și tu o rețetă preferată, o includem pe a ta.

La cerere putem adăuga și o degustare de vinuri, alături de un somelier care te va învăța cum să alegi vinul potrivit pentru meniul tău.

În cele 4 ore putem inclusiv să ne bucurăm de un moment de karaoke, dacă vă doriți.

Promitem să aducem și informații valoroase pentru o alimentație sănătoasă, astfel încât pachetul să fie complet: armonie, conectare, informații valoroase, distracție, mâncare bună și o sărbătoare pe cinste!