RO
ENConţinutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României

loftyconcepts

14 septembrie 2019

Niciun comentariu

Home Mama Maradin

Corporații

Corporații

Cauți o variantă nouă și diferită pentru un team building? Ai vrea să ai parte alături de echipa ta de distracție și interacțiune?

Te-ai gândit vreodată că și gătitul poate deveni un joc?

Un exemplu de scenariu pentru team building ar fi următorul:
ne împărțim în două echipe, iar fiecare are de gătit un anumit preparat. La final, fiecare echipă își prezintă preparatul într-un mod cât mai creativ, mai convingător, dansând, recitând poezie, cântând live ori filmându-vă spotul creat de voi și prezentîndu-l colegilor voștri. Aplauzele voastre vor decide care este cea mai bună prezentare ori cel mai gustos preparat.

Reușim astfel să presărăm puțină magie printr-o activitate firească, de toti sau aproape de toți știută și descoperim moduri inedite prin care poate deveni distractivă , în care participanții au ocazia să își arate măiestria, creativitatea, spiritul de echipă, cunoștințele  de marketing, de  prezentare și vorbit în public sau abilitatile artistice.

Pe lângă toate acestea, se vor bucura de preparate delicioase, pregătite chiar de ei, cu un pahar de vin, pălincă sau vișinată de casă lângă.

Cine va coordona activitatea?

Sunt Alexandrina sau Mama Maradin, iar experiența de 20 de ani de management a unei echipe de 100 de oameni m-a învățat foarte multe despre ceea ce înseamnă lucrul în echipă și cât de importantă este armonia și interacțiunea din cadrul ei.

Aduc pe lângă această experiență profesională și cunoștințele de nutriție dobândite ca și coach într-un program de sănătate, rețetele învățate din copilărie și nu numai, plus o experiență frumoasă de viață cu multe povești.

Rezultatul unui astfel de team building va fi unul pe gustul vostru cu siguranță, pornind de la preparatele pe care le vom găti împreună, până la atmosfera de familie pe care o veți simți alături de ceilalți membri ai echipei.