RO
ENConţinutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României

loftyconcepts

14 septembrie 2019

Niciun comentariu

Home Mama Maradin

Pentru copii

Pentru copii

Copiii sunt cel mai prețios dar al vieții. Prin ei putem perpetua tot ce avem mai bun, mai frumos, mai autentic.

Vă doriți o activitate nouă și antrenantă pentru cei mici?

V-ar plăcea să deprindă atât cunoștințe cât și aptitudini
care să îi ajute să aibă o alimentație sănătoasă?

Atunci gătitul cu Mama Maradin este soluția ideală!

Mereu entuziasmați să învețe ceva nou, ne e mai mare dragul să îi avem alături la atelierele de gătit concepute special pentru ei sau să le organizăm petreceri.

O astfel de activitate este mediul ideal pentru a sădi obiceiuri alimentare sănătoase, deoarece aplicăm principii de nutriție și folosim ingrediente proaspete.

Creăm un context delicios prin care copiii vor afla informații valoroase despre corpul lor, cu exemple clare ale influenței alimentelor pe care ei pot să le observe pe ei înșiși: cum influențează înălțimea, somnul, sau nivelul de energie.

Copiii au ocazia de a găti atât preparate calde cât și deserturi, înțelegând cum și de ce folosim anumite ingrediente și cum se transformă ele în preparate îmbietoare și gustoase.

Gătitul, relația copilului cu alimentele este un context extraordinar de practic prin care  poate învăța noțiuni noi despre ce înseamnă o hrană și un aliment sănătos  și  prin care poate dezvolta diferite abilități individuale cât și de echipă.

În timpul activităților vor avea ocazia și de a:

  • Învăța cum să se concentreze asupra unei sarcini
  • Își asuma responsabilitatea pentru lucrurile pe care le au de făcut, pe măsura vârstei lor
  • Dezvolta încredere în forțele proprii
  • Își descoperi un talent în a găti sau de a dezvolta un nou hobby
  • Își dezvolta abilități de lucru manual

În plus, își vor face noi prieteni și vor petrece timp de calitate alături de ei, învățând și jucându-se.

În urma participării, vor începe să vă surprindă acasă prin implicarea în pregătirea mesei și chiar cu o gustare sau un desert delicios meșterit cu mânuțele lor.

Sunt Mama Maradin și am descoperit că în urma timpului petrecut lângă mama în bucătărie în copilărie, gătitul a devenit ceva ce fac cu ușurință și mare plăcere.

Îmi doresc să dau mai departe din ceea ce am moștenit din familia mea și din ceea ce am învățat cu drag de-a lungul anilor, din cursuri de nutriție și din experiența de mamă a doi copii minunați.

Părinții sunt și ei așteptați să participe la ateliere sau petreceri alături de copii pentru a se bucure de experiență împreună.

Tags :