RO
ENConţinutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României

loftyconcepts

14 septembrie 2019

Niciun comentariu

Home Mama Maradin

Pentru turisti

Pentru turisti

Vrei să îți îmbogățești experiența ca turist în România? Ți-ar plăcea să descoperi tainele gătitului tradițional românesc?

Cursul de gătit tradițional românesc al Mamei Maradin este perfect pentru tine!

Cine îți va oferi această experiență autentică?

Sunt Alexandrina, sau Mama Maradin, cum îmi spun cei care m-au cunoscut prin prisma gătitului.

Am crescut într-un sat din județul Neamț, Moldova, într-o familie numeroasă și frumoasă, cu 8 copii.

Atunci când reveneam acasă în vacanță, în timpul studiilor, contribuția pe care o aduceam  cu ușurință și plăcere era prin a găti.

Am devenit manager, deși inginer la bază și conduc peste 100 de oameni.

Sunt, la rândul meu mamă, și gătitul a fost mereu o parte importantă din viața mea, fiind îndrăgostită de atmosfera minunată și armonioasă pe care o creează o masă în familie.

Acum, mă bucur să am ocazia de a da mai departe din ceea ce știu și a oferi experiențe autentice, românești, celor care vor să ne cunoască țara mai bine.

De ce cursul de gătit tradițional ale Mamei Maradin?

Ca și romani, noi iubim mâncarea tradițională. Păstram aproape de inimile noastre bucătăria tradițională si suntem mândri de rolul pe care mâncarea il joaca in cultura noastră.

Turiștii străini care vizitează România, deși sunt fascinați de gustul mâncării tradiționale, nu au ocazia de a vedea niciodată în spatele ușii închise a bucătăriei, acolo unde se întâmpla  de fapt magia preparării mâncărurilor noastre.

Toata lumea știe despre mâncarea italiana, mâncarea franțuzească, mâncarea chinezească, mâncarea mexicană… De ce nu și despre mâncarea românească?

Cursul de gătit tradițional al Mamei Maradin își propune să împărtășească  această parte a culturii românești cu vizitatorii într-un mod plăcut si intim.

Ne dorim ca vizitatorii să plece cu sentimentul  unei experiențe autentic românească și că au trăit cu adevărat, pentru câteva ore,  exact același mod de viață ca al românilor.