RO
ENConţinutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României

loftyconcepts

14 septembrie 2019

Niciun comentariu

Home Mama Maradin

Team Building

Team Building

Te întrebi cum ai putea să te conectezi cu ușurință cu colegii, familia sau prietenii tăi, într-o seară petrecută diferit?

Numele meu este Alexandrina, mi se mai spune și Mama Maradin iar misiunea mea este de a aduce armonie în farfurie pentru cei mici și cei mari, prin bucate tradiționale românești, gătite împreună, ca în familie.

Această armonie ne aduce energie, creativitate și entuziasm.

Fie că este vorba de un team building sau de o petrecere ce va avea ca principală activitate gătitul, efectul este garantat:

toți invitații se vor relaxa, se vor distra, vor învăța lucruri noi și cu siguranță vor pleca sătui.

Am studiat pentru a deveni inginer însă viața m-a adus într-o poziție de management din care am condus o echipă de 100 de oameni, alături de care am crescut și am învățat multe.

În căutarea împlinirii sufletești, am ajuns să îmi asum și rolul de coach într-un program de sănătate învățând lucruri valoroase despre corp, sănătate, obiceiuri și alimentație.

Îmi doresc să dau mai departe din tot ceea ce știu și să mă răsfăț cu ceea ce primesc în schimb din partea participanților la aceste seri: zâmbete și bucurie.