RO
ENConţinutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României

loftyconcepts

23 septembrie 2019

Niciun comentariu

Home Mama Maradin

Pentru mămici

Pentru mămici

Ți-ai dori să regăsești armonia meselor în familie cât mai des alături de cei dragi? Ai vrea să știi mai multe despre cum poți să echilibrezi toate aspectele vieții tale? .

Cum să te adaptezi nevoilor membrilor familiei tale și să ai timp și pentru tine, cum să-ți menții energia ca să faci față tuturor responsabilităților tale de peste zi sau cum să-ți menții mintea în pace deși în jurul tău e haos?

Draga mea, workshop-urile și cursurile organizate de mine, Mama Maradin, sunt ceea ce ai nevoie!

Sunt Alexandrina, sau Mama Maradin, cea mai tânără soră dintr-o familie cu 8 copii, soție și mamă, la rândul meu, a doi copii minunați, care îmi sunt bucurie și inspirație.

La 32 de ani eram director executiv și aveam 120 de oameni în subordine, iar la 38 simțeam că am ajuns la un apogeu al vieții profesionale iar când fiul meu m-a întrebat „Mami, dar dacă îți place ceea ce faci, de ce ești așa obosită?”, nu am știut ce să-i răspund.

Au mai durat câțiva ani până am început să lucrez la interior și să înțeleg că e nevoie acțiune pentru a schimba ceva.

Am urmat un curs de NLP, am continuat munca interioară, am devenit coach într-un program de sănătate și acum simt să dau mai departe ceea ce am învățat de-a lungul anilor ca soție, mamă, manager, coach și din experiențele care m-au format ca om.

Pregătesc pentru tine:

  • Workshopuri ce au ca temă obiceiuri alimentare sănătoase pentru toată familia și metode prin care să aduci armonie în farfurie la fiecare masă
  • Cursuri de gătit vegan, raw-vegan, fără gluten, în funcție de nevoile alimentare pe care le au membrii familiei tale
  • Ateliere de gătit înaintea sărbătorilor unde vom pregăti cozonaci alături de specialiști
  • -Workshopuri de dezvoltare personală unde vei învăța să îți găsești echilibrul, cum să te menții în armonie, să ai energie și să fii focusată.

Te aștept curând, într-o atmosferă frumoasă și intimă, să povestim despre gătit, mese armonioase și sănătoase în familie, despre dezvoltarea ta ca soție, mamă, femeie!