RO
ENConţinutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Bianca Bucă – despre pasiune și împlinire

1. Spune-ne câteva lucruri despre tine, pe care le consideri relevante în acest moment.

Mă număr printre cei norocoși care fac exact ce le place și cărora, de-a lungul vieții, visurile li s-au îndeplinit rând pe rând. Așadar, sunt jurnalist de aproape un deceniu și jumătate, în prezent redactor Radio România Brașov FM (@Bianca Bucă). Sunt designer vestimentar, realizând exclusiv creații UNICAT sub numele de @Bya Fashion. Scriu cărți pentru copii, fac grafică, prezint evenimente, uneori, mă regăsesc în poziția de profesor de media sau speaker. Iubesc fotografia și călătoriile fapt pentru care le-am reunit în cel mai nou proiect @Bibi’s Trips. Multe sunt activitățile la care răspund prezent așa că vă invit in lumea mea creativă în grupul @Byaland.

2. Spune-ne care sunt primele 3, cele mai importante aspecte din viata unui om, din punctul tău de vedere?

Familia Iubirea Pasiunea în toate planurile

 

3. Ce trezește în tine cuvântul “Educație” ?

Responsabilitate, siguranță, ambiție, încredere în propriile forțe, speranța în viitor.

4. Care sunt valorile care te-au ghidat pe tine spre a deveni cea care Esti astăzi?

Pasiunea vieții mele a fost, este și va rămâne învățatul, completat cu respectul față de generațiile trecute, față istoria locului din care provin, iubirea și dorința de a-mi face cunoscute originile. Cred cu tărie că fiecare om are partea sa bună pe care trebuie doar să i-o descoperi, iar dacă toți am face asta, cu siguranță, am trăi intr-o lume mai frumoasă și mai bună.

Pasiunea vieții mele a fost, este și va rămâne învățatul, completat cu respectul față de generațiile trecute, față istoria locului din care provin, iubirea și dorința de a-mi face cunoscute originile. Cred cu tărie că fiecare om are partea sa bună pe care trebuie doar să i-o descoperi, iar dacă toți am face asta, cu siguranță, am trăi intr-o lume mai frumoasă și mai bună.

 5. Care dintre valorile în care crezi se manifestă cel mai mult în viața ta acum?

 Educația și iubirea față de oameni, iubesc meseria pe care o fac și ador să o împărtășesc cu tinerele generații.

6. Care sunt provocările pe care le ai și care sunt resursele la care apelezi ca să treci peste ele? De unde ai aceste resurse?

Cu siguranță, spațiul de aici este mult prea mic pentru a povesti despre provocările care mi-au apărut în calea mea, unele dureroase, aproape insurmontabile, altele extrem de răutăcioase, altele mici, dar importante. Cred foarte tare în mine și în ceea ce am în suflet și în bagajul meu de cunoștințe, știind foarte bine să mă autoevaluez și să mă apreciez. Au fost clipe în viața mea când energia pozitivă din viața mea a venit din reciclarea răutăților îndreptate către mine, însă cea mai mare energie mi-o extrag din sufletul meu și din discuțiile zilnice cu soțul și părinții mei, cele mai importante persoane din viața mea, iar o altă parte din ceea ce înseamnă putere vine din trecutul meu care se concretizează în prezent într-un “cufăr” imaginar cu amintiri frumoase alături de bunicii mei deveniti îngerii mei și o mână de oameni pe care îi numesc din suflet prieteni adevărați. Totul este completat cu dragostea necondiționată pentru necuvântatoare, avându-i alături în prezent și pe Bubu și Coco. Toate sunt întrupate într-o credință nestăvilită în puterea lui Dumnezeu.

 7. Care este numele ‘diamantului” pe care situatia actuală l-a scos la iveala din adâncul tău?

Liniștea

8. Ce vrei să transmiți cititorilor noștri?

 Orice este posibil dacă îți dorești cu adevărat și dacă muncești pentru asta.

9. Spune-ne un gând pentru astăzi și pentru mâine .

Aveți încredere în voi! Iubiți-va mult! Fiți fericiți! Dacă toate acestea devin obiective atunci și ceilalți se vor raporta exact la fel față de voi. În final, viața noastră este suma gândurilor și visurilor noastre. Multumim