RO
ENConţinutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României

În fiecare zi

per person /
LEI

Free

Home Courses

Ateliere educative prin gătit

Ateliere educative prin gătit

Teacher

Alexandrina Maradin

Category

Ateliere pentru copii Pentru copii

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

Vreți să oferiți copiilor experiențe plăcute, care să îi captiveze și din care să învețe lecții valoroase, pentru o viață?

Gătitul este o astfel de experiență și noi vă oferim posibilitatea să o desfășurați cu toată clasa de elevi într-o bucătărie prietenoasă, spațioasă, în care au loc toți copiii.

Indiferent de visurile pe care la au, de profesia pe care o aleg, de succesul profesional pentru care se pregătesc, un lucru rămâne valabil pentru toți copiii:  vor mânca.

 Să învețe să-și prepare singur hrana, cu ingrediente sănătoase, alese conștient,  este una din condițiile prezentului și mai ales ale viitorului, pentru o viață de succes, căci ce este  succesul fără sănătatea corpului, fără emoții sănătoase, fără voința de a face?

Să știe să își prepare singur hrana este o parte a construirii încrederii în sine, căci hrana face parte din "trusa" de supraviețuire. Ceea ce mânânci influențează starea emoțională, voința de a face, de a-și atinge obiectivele și implicit încrederea în forțele proprii.

Să știi ce să mănânci, ce îțî susține intențiile și care obiceiuri ți le sabotează, este cu atât mai necesar cu cât investim enorm în dezvoltarea diferitelor abilități care să susțină succesul copiilor noștri!

 

Noi vă invităm la noi, să gătim împreună. Apoi copiii vor ști că pot, vor fi experimentatcu bucuria gătitului și își vor fi creat o ancoră pozitivă în bucătărie.

Orice idee aveți legată de o sărbătoare a clasei, de o experiență nouă pe care vreți să le-o oferiți, o activitate extrașcolară la care vă gândiți, fie că este Halowen, Secret Santa, Mărțișor sau ziua mamei, săptămâna altfel sau Iepurașul, ziua copilului sau final de an școlar, creem experiențe minunate pentru fiecare situație în parte.

 

Îi vom ghida pas cu pas, lăsând în același timp creativitatea să se manifeste în formele ei încântătoare, punându-le la dispoziție toate materialele de care au nevoie pentru o experiență aromată, gustoasă și educativă.

 

Cui se adresează?   Claselor de copiilor și tineri cu vârste între 5 și 16 ani (în funcție de vârstă, adaptăm activitățile și rețetele).

 

Cum se desfășoară atelierul?  Îndiferent de ceea ce gătim, copiii se vor implica, își vor murdări mâinile și uneori și fața și bineînțeles, șorțurile pe care le punem la dispoziție! Vor întreba și vor primi răspunsuri, vor degusta, vor fi creaivi, vor învăța.

Șorțurile, apa și sucul natural de mere sunt incluse.

 

Cât durează?  urata  atelierului este de 1,5 ore. 

 

Acest atelier se adresează grupurilor de minim 16 copii și maxim 35.

 

 

Facilitator:  Sunt Alexandrina, sunt  Trainer acreditat și NLP Practitioner,  inginer de profesie și psiholog în formare, cu o experiență de 20 ani în management. Sunt coach într-un valoros program de sănătate și am adunat  informație și experiență pe care le împartășesc cu drag, pentru  sănătate și echilibru. Sunt mamă a doi copii, astăzi mutați de acasă și din acest rol știu cât de importantă este implicarea copiilor în activitâțile din bucătărie pentru viața viitorului adult. 

Pentru informații și înscrieri/programări sunați la numărul de telefon: 0722452500 sau completați formularul de înscriere și vă contactăm noi.

Ne puteți vizita pe www.mamamaradin.ro sau FB Mama Maradin.

                 Vă aștept cu drag, Alexandrina Maradin            

 

Our Main Teachers

Sunt Alexandrina, fondator Mama Maradin și îmi doresc să împărtășesc din bucuria mea  de a învăța permanent, de a ne educa și de a ne transforma viețile pentru sănătatea trupului, minții și sufletului. Sunt coach în programe de sănătate, consilier dezvoltare personală, trainer, inginer și psiholog în formare.

Price : Free

Difficulty : General

Typology : Ateliere de gătit Cooking party

Question