RO
ENConţinutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României

În fiecare miercuri

per person /
LEI

Free

Home Courses

Curs de gătit pur vegetarian în 4 sesiuni

Curs de gătit pur vegetarian în 4 sesiuni

Teacher

Ina

Category

Cursuri Pentru mămici

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

Vrei să trăiești magia unei vieți sănătoase , cu energie, și vitalitate ? Vrei să ai un stil de viață sănătos și îți  este greu să renunți la obiceiurile vechi,  ori crezi că sunt de neînlocuit?

Sunt Mama Maradin și  susțin stilul de viață sănătos .Am aflat soluții pentru viață  sănătoasă și vreau să ti le prezint și  ție. 

Am descoperit-o pe Ina de la https://www.facebook.com/groups/SuntVegancuCeStieInaSaFaca/, și am dospit împreuna o idee faină. Ina este de neegalat la gătitul vegetarian , iar când vorbim de dulciuri raw deja avem imaginea ruladelor ei!...si folosește pur și mult Soare, veselie și creativitate , iar acum s-a învoit să ne învețe și pe noi!

 

Program:

SESIUNEA  1 - PÂINE ȘI PLĂCINTE

Cum miroase pâinea proaspăt scoasă din cuptor?  A bun, bun și cranț, cranț.  Știi și tu, dar nu ai timp să faci pâine? Păi hai să te ajut cu o rețetă simplă și fără crocobauri. Vrei? Bine! Facem! Și te mai învăț și ce să faci dacă iți iese ceva aluat în plus. Niște plăcințele mărunțele, numai bune de ronțăit lângă un ceai bun și o carte cu suflet. Copiii mei iubesc să participe la plăcințit, așa ca dacă ai prunci pe acasă poți să încerci să îi aduni în jurul tău în bucătărie să vă jucați de-a cina cu rețetele astea.

 

SESIUNEA 2 - SUPE

Știu, toată lumea face supe...aste ale mele jur că-s mai dihai. Ingrediente proaspete și savuroase dau naștere unor gusturi neașteptate. Parol!

 

SESIUNEA 3 - FELURI PRINCIPALE

Savuroase, sățioase și vegetariene în același timp, se gătesc ușor și au succes garantat la mari și la mici.

 

SESIUNEA 4 - DULCIURI

De când fac dulciuri raw, constant, lumea întreaba cum de îmi ies ruladele așa frumoase. Eh, acu’ dau din casă pe acest subiect și nu numai. Facem ceva la cuptor, ceva la aragaz și ceva la congelator ca să fie toata lumea fericită și neatinsă de balauri alimentari, jur pe roșu!

 

Când?

Săptămânal, ne întâlnim  miercurea , la orele 18.30 , în strada Prundului nr. 17, pentru o ora și jumătate ca să invățăm cum și ce să gătim sănătos pentru noi și pentru dragii noștri.

Prima întâlnire va fi in 08 ianuarie 2020.

 

Cui se adresează?

Oricui dorește să experimenteze ceea ce a citit ori învățat, ori dorește  să dezvolte o noua perspectivă asupra hranei și  gătitului. Sau poate doar își dorește mai multă creativitate și joacă în bucătărie folosind ingrediente curate, pure ori să înveță sa-și îngrijească Templul sufletului său!

 

Cât costă? 

Prețul Modulului 1  este de 350 lei , include 4 sesiuni și nenumarate rețete.

Plata se face integral la prima ședință.

Numar minim de participanți 8 , numar maxim  15.

BONUS. Card de reducere 10% pe viață oferit de Paradisul Verde.

Pentru înscrieri completează formularul de pe site sau suna la telefonul 0722452500.

Our Main Teachers

Sunt Ina, de la Ce știe Ina să facă. Sunt mama de trei prunci insoriți, iubiți și crescuți curat. Curat la inima, curat la minte, dar și curat în burtica. Copiii mei sunt motorul meu intern. Pentru ei și cu ei meșteresc de toate, dar mai ales d’ale gurii. Tot ce vă dau în cursurile […]

Price : Free

Difficulty : General

Location : Str. Prundului 17, Brasov

Typology : Cursuri

Question