RO
ENConţinutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României

02-03-2020

În fiecare zi

per person /
LEI

25

Home Courses

Mărțișoare dulci

Mărțișoare dulci

Teacher

Alexandrina Maradin

Category

Ateliere pentru copii Pentru copii

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

Vreți să oferiți copiilor o altfel de experiență, care să îi captiveze, să îi aducă mai aproape de ideea de familie, de comunitate, din care să dobândească abilități absolut necesare vieții de adult? Ori poate vă doriți o activitate altfel, în timpul semestrului când totul devine monoton după săptămâni de școală, școală, școală...

 

Noi vă oferim condițiile ideale în care copiii să experimenteze ceva diferit, distractiv și captivant ca, de exemplu, un mărțișor dulce!

 

În luna mărțișorului copiii vor crea, se vor distra și vor experimenta în același timp bucătăritul, încântându-și toate simțurile. Vor frământa, modela și orna cu mânuțele lor prăjiturele sau biscuiți, acadele ori turtă dulce, făcute după rețetele bunicii, din ingrediente cât mai naturale și sănătoase. Adaugă fundițe alb/roșii și gata-i mărțișorul!

 

Îi vom ghida pas cu pas, lăsând în același timp creativitatea să se manifeste în formele ei încântătoare, punându-le la dispoziție un spațiu de gătit cochet, cald și familiar, suficient pentru o clasă întreagă (chiar și 35 de copii), ingrediente și instrumentele necesare pentru a realiza o operă de artă ?.

 

Cui se adresează?   Copiilor și tinerilor cu vârste între 5 și 16 ani (în funcție de vârstă, adaptăm activitățile și rețetele).

 

Cum se desfășoară atelierul?  Copiii vor prepara cu mâinile lor un desert la cald (cookies), folosind creativitatea și jocul, apoi vor orna, decora și devora  :)) ceea ce au gătit. Vor primi apă și suc natural de mere. Pentru tineri stabilim împreună programul și “meniul”.

 

Cât durează?  Durata  atelierului este de 1,5 ore. 

 

Prețul unui atelier este 25 lei/copil. Acest atelier se adresează grupurilor de minim 16 copii și maxim 35.

 

 

Facilitator:  Sunt Alexandrina, sunt  Trainer acreditat și NLP Practitioner,  inginer de profesie și psiholog în formare, cu o experiență de 20 ani în management. Sunt coach într-un valoros program de sănătate și am adunat  informație și experiență pe care le împartășesc cu drag, pentru  sănătate și echilibru. Sunt mamă a doi copii, astăzi mutați de acasă și din acest rol știu cât de importantă este implicarea copiilor în activitâțile din bucătărie pentru viața viitorului adult. 

Pentru informații și înscrieri/programări sunați la numărul de telefon: 0722452500 sau completați formularul de înscriere și vă contactăm noi.

Ne puteți vizita pe www.mamamaradin.ro sau FB Mama Maradin.

                 Vă aștept cu drag, Alexandrina Maradin            

 

Our Main Teachers

Sunt Alexandrina, fondator Mama Maradin și îmi doresc să împărtășesc din bucuria mea  de a învăța permanent, de a ne educa și de a ne transforma viețile pentru sănătatea trupului, minții și sufletului. Sunt coach în programe de sănătate, consilier dezvoltare personală, trainer, inginer și psiholog în formare.

Price : 25 LEI

Max Availability : 35

Difficulty : General

Location : Str. N. Titulescu 21, Brasov

Typology : Ateliere de gătit Cooking party

Question