RO
ENConţinutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Turtă dulce cu povești

Teacher

Alexandrina Maradin

Category

Ateliere pentru copii

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

Îți amintești sau îți poți imagina atmosfera aceea de sărbători, când aromele bucătăriei se împleteau cu căldura focului din vatră, lemnele trosneau în sobă, tu stăteai cu spatele lipit de teracota fierbinte, iar vocea blândă, armonioasă care ascundea o inimă plină de iubire, a unui bunic, bunică, spunea povești de pe vremea lui/ei? Tu ascultai și fremătai în același timp așteptându-l pe Moș Crăciun!

Eu îmi amintesc și mi se face așa un dooor!

Vă invit să creem împreună aroma și căldura sărbătorilor, ascultând poveștile unei voci blânde și plină de iubire și cântând colinde de Crăciun, în așteptarea Moșului!

Vrem să facem turtă dulce în familie (copii și părinți sau bunici), să fredonăm colinde, iar vocea caldă, melodioasă care ascunde o inimă ENORMĂĂ, a Biancăi Bucă, invitata noastră, să ne șoptească povești despre "Miracolele Crăciunului".

Bianca Bucă este autoarea mai multor cărți pentru copii, este jurnalist, om de radio, prezentatoare a nenumărate spectacole. și a fost de acord să împartă bucuria sărbătorilor cu noi.

Cui ne adresăm? Tuturor celor care vor să simtă sau să-și reamintească bucuria sărbătorilor de altădată!

Our Main Teachers

Sunt Alexandrina, fondator Mama Maradin și îmi doresc să împărtășesc din bucuria mea  de a învăța permanent, de a ne educa și de a ne transforma viețile pentru sănătatea trupului, minții și sufletului. Sunt coach în programe de sănătate, consilier dezvoltare personală, trainer, inginer și psiholog în formare.

Price : 50/80 lei LEI

Max Availability : 30

Difficulty : Beginner

Location : Str. Prundului 17, Brasov

Typology : Cooking party

Question