RO
ENConţinutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Dragii mei,

Din drag de oameni, din bucuria de a fi împreună, de a împărtăși momente, experiențe ori cunoaștere, am creat acest proiect de suflet care astăzi îmi umple inima și viața.

Știu că v-am făcut curioși.

Ce fac de fapt?

Aduc oamenii împreună, așa cum le este lor dat să fie! Creez contextul potrivit pentru educație, învățând cum să trăim frumos și sănătos, în armonie cu natura și cu Universul.

Creez atmosfera de sărbătoare împreună cu invitații mei. Fie că sunt turiști străini, copii ori echipe care doresc să experimenteze rețetele mele magice, trăim de fiecare dată bucuria de a face și de a fi ca în familie.

Pentru copii am creat diferite programe care au atât scop recreativ dar mai ales scop educativ.

Ei își suflecă mânecile, își pun șorțurile și bonetele și transformă ingredientele, ca prin magie, în bucate gustoase și învață. Învață experimentând, învață să știe că pot, învață să ofere.

Echipele au și ele programe special create. Înțelegem importanța creării “chimiei” între oameni datorită experienței de 20 de ani în management.

Pe scurt, sărbătorim omul, prieteniile, familiile, echipele, pe toți cei care își doresc să experimenteze profund bucuria (re)conectării și să cultive în viața lor armonia.

Ce primesc eu ?

Bucurie, împlinire, o viață plină și prosperă.

Am alături de mine familia mea și oameni extraordinari care mă susțin pe acest drum.

Simt că aduc o contribuție benefică în viețile oamenilor .

Arăt o bucățică de Românie fiecarui turist străin. El pleacă la ai lui cu  o minusculă parte din țara noastră.

Traineri

Alexandrina Maradin

Trainer

Sunt Alexandrina, fondator Mama Maradin și îmi doresc să împărtășesc din bucuria mea  de a învăța permanent, de a ne educa și de a ne transforma viețile pentru sănătatea trupului, minții și sufletului. Sunt coach în programe de sănătate, consilier dezvoltare personală, trainer, inginer și psiholog în formare.

Ștefania Maradin

TEACHER

  Sunt Ștefania și îmi doresc să ofer tinerilor mai multă putere, încredere și libertate să fie ei înșiși. Îmi doresc să învețe cu mine că pentru a avea succes pe orice plan în primul rând trebuie să se accepte și dezvolte personal.  

Mulțumesc dragi Oameni pentru că îmi calcați pragul, sunt recunoscătoare pentru toate momentele create împreună.

Vă aștept cu drag la masă!

Mama Maradin