RO
ENConţinutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Termeni și condiții

DEFINIȚII ȘI TERMENI
Vânzător – S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului, nr. 14, Bl. 36 Ap.8, Brașov, telefon 0722452500, și orice partener al S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L. în baza unui contract de colaborare în vigoare între entitățile implicate, precum și toate filialele S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L. localizate în România.
Cumpărător – persoană fizică/persoană juridică sau orice entitate juridică ce își creează un Cont pe websiteul www.mamamaradin.ro și efectuează o Comandă.
Client – persoană fizică/persoană juridică ce are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare, pus la dispoziție de către S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500 (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L. și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui CONT pe websiteul www.mamamaradin.ro.
Utilizator – orice persoană fizică/juridică înregistrată pe website-ul www.mamamaradin.ro, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice website-ului www.mamamaradin.ro din secțiunea Termeni și Condiții Generale.
Cont – secțiunea din webSite-ul www.mamamaradin.ro formată dintr-o adresă de e-mail sau username și o parolă care permit Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător
Wishlist – secțiunea din Favorite în care Cumpărătorul/Utilizatorul poate adăuga produse pe care le consideră a fi preferate și pe care, ulterior, le poate adăuga în coșul de cumpărături („coșul meu”).
Listele pot fi:
– Publice: orice Client/Cumpărător/Utilizator poate vizualiza Lista Cumpărătorului/Utilizatorului în cazul în care acesta a distribuit-o pe rețelele de socializare (Facebook, Twitter, Google+) sau dacă accesează profilul public al Cumpărătorului/Utilizatorului din webSite.
– Private: acestea pot fi vizualizate numai de titularul Contului. Cumpărătorul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca și publice oricând, direct din Contul sau, secțiunea Favorite.
WebSite – domeniul www.mamamaradin.ro și subdomeniile acestuia.
Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul webSite-ului intenția sa de a achiziționa Bunuri și Servicii de pe webSite.
Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat în baza Comenzii.
Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri și/sau Servicii având un stoc și preț limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.
Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului, în baza Comenzii.
Conținut
• toate informațiile de pe webSite care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
• conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
• informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă;
• informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de către un terț cu care Vânzatorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă;
• date referitoare la Vânzător sau alte date privilegiate ale acestuia.
Comentariu – apreciere sau observație cu scop critic, pe marginea unui produs/serviciu sau a unui alt comentariu. El poate fi bazat pe experiența personală a unui utilizator/cumpărător și poate fi pozitiv sau mai puțin pozitiv
Întrebare – formula de adresare către alți Utilizatori/Clienți/Cumpărători cu scopul de a obține informații despre produsele sau serviciile din pagina respectivă.
Răspuns – informație scrisă care este transmisă Utilizatorului/Clientului/Cumpărătorului care a adresat o Întrebare în webSite, în pagina unui anumit produs. Răspunsul reprezintă o explicație oferită de un Utilizator/Client/Cumpărător unui alt Utilizator/Client/Cumpărător în cadrul unei discuții.
Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poșta electronică (e-mail sau SMS) în legatură cu Bunurile și Serviciile și/sau a promoțiilor desfășurate de Vânzător într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta.
Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Bun și/sau Serviciu de către S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500 sau a unuia dintre partenerii săi, Cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.
Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.


2. DOCUMENTE CONTRACTUALE
2.1. Prin înregistrarea unei Comenzi pe webSite, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.
2.2. Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea Comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
2.3. Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor și/sau Serviciilor din Comandă. Dacă modifică cantitatea de Bunuri și/sau Servicii din Comandă va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitată.
2.4. Contractul se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.
2.5. Documentul și informațiile puse la dispoziție de către Vânzător pe webSite vor sta la baza Contractului, în completarea acestuia fiind certificatul de conformitate/garanție emis de către Vânzător sau un partener/furnizor al acestuia pentru Bunurile achiziționate.


3. POLITICA DE VÂNZARE ONLINE
3.1. Accesul în vederea efectuării unei Comenzi îi este permis oricărui Client/Cumpărător.
Pentru motive justificate S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500 își rezervă dreptul de a restricționa accesul Clientului/Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi și/sau la unele din modalitățile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității Clientului/Cumpărătorului pe webSite, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel imaginea și/sau activitatea S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500. În oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumpărătorul se poate adresa S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor susmenționate.
3.2. Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta sau prin adresele menționate la secțiunea “Contact” din webSite. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.
3.3. S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500 poate publica pe webSite informații despre Bunuri și/sau Servicii și/sau promoții practicate de către acesta sau de către oricare alt terț cu care S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L. are incheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil.
3.4. Toate tarifele aferente Bunurilor și/sau Serviciilor prezentate pe webSite sunt exprimate în lei(RON).
3.5. În cazul plăților online Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitenta a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Cumpărătorul.
3.6 Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor și/sau a Serviciilor disponibile pe webSite (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.


4. CESIONAREA ȘI SUBCONTRACTAREA
Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru Servicii ce țin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil față de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.


5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ
5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
5.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L. asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L..
5.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500 si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L. cu referire la acel Continut.
5.4. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile mai sus mentionate.
5.5. In cazul in care S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500 confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500 pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
5.6. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500 si/sau al reprezentantului S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L. care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
5.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.


6. COMANDA
6.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil si suficient pentru acesta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.
6.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
6.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
6.4.1. Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
6.4.2. Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500, in cazul platii online;
6.4.3. Datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

6.4.4.In cazul in care Vanzatorul decide anularea cursului/serviciului in cazul in care nu s-a inregistrat numarul minim anuntat de inscrisi la cursul/ workshop-ul organizat.
6.5. În cazul în care Clientul/Cumparatorul nu mai doreste sau nu mai poate sa participle la cursurile/atelierele/workshop-urile camandate, acesta poate solicita si primi returnarea sumelor achitate in urmatoarele ponderi si conditii:
6.5.1.rambursare integrala, daca renuntarea este comunicata in scris catre SC LOFTY CONCEPTS SRL cu cel putin 30 zile inainte de data inceperii cursului/atelierului/work-shop-ului.
6.5.2.rambursarea a 50% din sumele achitate, daca renuntarea este comunicata in scris catre SC LOFTY CONCEPTS SRL cu cel putin 20 zile inainte de data inceperii cursului/atelierului/work-shop-ului.
6.5.3. In cazul in care Clientul/Cumparatorul achita (integral sau partial) taxa de participare si nu anunta in scris, cu cel putin 20 zile inainte de data inceperii cursului/atelierului/work-shop-ului intentia sa de a nu mai participa, SC LOFTY CONCEPTS SRL are dreptul de a nu restitui sumele incasate si de a nu permite reprogramarea cursului/atelierului/work-shop-ului pentru o alta data.
6.6. Clientul/Cumparatorul va avea intotdeauna dreptul de a delega o alta persoana pentru a participa la curs, fara sa achite vreo taxa suplimentara si cu singura conditie de a anunta in scris SC LOFTY CONCEPTS SRL cu cel putin 24 de ore inainte de data de incepere a cursului.
6.7. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul care se regaseste la “Contact”,adresa www.mamamaradin.ro
6.8. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului de retragere prevazute la art. 6.5.1 si 6.5.2., si Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
6.8.1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
6.8.2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/PayPal/Transferwise-> prin virament bancar;
6.9. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.


7. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE
7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:
7.1.2. furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;
7.1.3. furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
7.1.4. furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;
7.1.5. furnizarea de animale vii care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au petrecut un timp mai mare de 14 zile calendaristice la Cumparator si ar puttut fi expus unor riscuri de imbolnaviri sau infestatii;
7.1.6. furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
7.1.7. furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.


8. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
8.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator/Client Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.
8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.
8.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, experiente sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500 nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.
8.4. Prin inscrierea in baza de date a S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500, Clientul/ Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L.: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de produse si servicii; alte companii cu care S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500 poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor, etc.


9. PUBLICITATE
9.1. Newsletterele S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500 sunt transmise prin intermediul sau direct sau prin al partenerilor specializati si agreati de S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L.. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.
9.2. In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, are deasemenea posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client, poate fi modificata in orice moment, prin contactarea S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500 in acest sens.
9.3. Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Client sau Cumparator se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricaror Newslettere;
9.4. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.


10. FACTURARE – PLATA
10.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul website-ului www.mamamaradin.ro nu includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Plata produselor şi serviciilor se poate face prin următoarele metode:
• online cu cardul, in conditii de siguranta deplina (confirmare 3DSecure, in momentul formularii comenzii. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).
• Cu ordin de plată în contul Vanzătorului: IBAN RO03RNCB0581163126880001 deschis la BANCA COMERCIALA ROMANA S.A.
• Ramburs, la livrarea comenzii.
10.2. Politica preturilor/reducerilor de pe site este stabilita in totalitate de catre S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500, iar pretul de cumparare este cel afisat in momentul lansarii comenzii.
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate zilnic. In principiu, discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se pastreaza reducerea cu valoarea cea mai mare.
Toate promotiile prezente in site sunt valabile in termenul specificat. disponibil.
10.3. Politica de livrare.
Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 12:00 vor fi procesate în ziua următoare. Comenzile primite in ziua de vineri, după ora 12:00 vor fi procesate luni, săptămâna următoare. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii. Exceptând cazurile de forţă majoră, comenzile vor fi livrate în maximum 5 zile lucrătoare de la data plasării comenzii. S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500 nu este responsabila pentru întârzierile neprevăzute.
10.4. Politica de Retur. Conform Ordonanței de urgență nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, cu 30 de zile calendaristice inainte de data rezervarii serviciului.Pentru exercitarea dreptului de denunţare unilaterală a contractului trebuie să ne informaţi în scris, prin completarea Formularului de Retur. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 de zile de la data acceptării anularii serviciului de către S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500. Pentru a fi acceptată returnarea sumelor achitate este nevoie sa va incadrati in termenele prevazute la art 6.5.1 si 6.5.2. Puteți opta pentru înlocuirea produsului/serviciului anulat cu un altul disponibil pe stoc. Înlocuirea cu un produs/serviciu cu o valoare mai mare presupune plata diferenţei prin achitarea in contul bancar sau la data atelierului/cursului. Rambursarea contravalorii produsului/serviciului returnat se va face în cel mult 30 de zile calendaristice prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de Retur. Aceste prevederi privitoarea la restituirea sumelor cuvenite clientilor ca urmare a initierii retururilor se aplica inclusiv pentru comenzile platite online. Rambusarea sumelor se face numai prin virament bancar.
10.5. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
10.6. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500, cu exceptia Bunurilor si/sau Serviciilor vandute de partenerii S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, atat in format fizic si la cerere in format electronic, prin expedierea facturii prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.
10.7. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
10.8. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail:
alexandrina.mamamaradin.ro
10.9. Securitate Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500 si nici nu vor fi stocate de catre S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L. sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
10.10 In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.
10.11 Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).


11. GARANTII
11.1. Toate Bunurile/ Serviciile oferite de catre S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500 sunt autorizate conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.
11.2. In cazul Serviciilor vandute si livrate de S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500 prin parteneri , Cumparatorul va primi la livrare pentru fiecare Bun care beneficiaza de garantie un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie. Garantia Bunurilor achizitionate prin intermediul S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L. de la partenerii este asigurata de catre service-ul autorizat mentionat pe certificatul de garantie afferent Bunului sau de catre Vanzator.
11.3. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, Bunul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia marfii pe adresa alexandrina.mamamaradin.ro . Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.


12. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR
Proprietatea asupra Bunurilor/ Serviciilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).


13. RASPUNDERE
13.1.Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
13.2.Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
13.3.Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.
13.4.Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.
13.5 Ati luat cunostinta de faptul ca prin utilizarea Serviciilor puteti fi expus la un Continut pe care il puteti considera ofensator, indecent sau inacceptabil si ca, in aceasta privinta, utilizati Serviciile pe riscul dvs.
13.6. Sunteti de acord ca sunteti singura persoana responsabila (iar Lofty Concepts nu are nici o responsabilitate fata de dvs. sau fata de terti) pentru orice Continut pe care il creati, transmiteti sau postati atunci cand utilizati Serviciile si pentru consecintele actiunilor dvs. (inclusiv pentru orice pierdere sau prejudiciu pe care il poate suferi Lofty Concepts ).
13.7.. Dvs. va pastrati drepturile de autor si orice alte drepturi pe care le detineti deja asupra Continutului pe care il trimiteti, postati sau expuneti in cadrul sau prin intermediul Serviciilor. Prin trimiterea, postarea sau expunerea unui continut, dvs. acordati Lofty Concepts o licenta perpetua, irevocabila, universala, fara redeventa si neexclusiva de a reproduce, de a adapta, de a modifica, de a translata, de a publica, de a transmite public, de a dezvalui public, si de a distribui orice Continut pe care il transmiteti, postati sau expuneti in cadrul sau prin intermediul Serviciilor. Aceasta licenta are singurul scop de a permite Lofty Concepts sa expuna, sa distribuie si sa promoveze Serviciile si poate fi revocata pentru anumite Servicii!
13.8. Sunteti de acord ca aceasta licenta include dreptul Lofty Concepts de a pune acest Continut la dispozitia altor societati, organizatii sau persoane fizice carora Lofty Concepts le furnizeaza servicii, si de a utiliza acest Continut in legatura cu furnizarea acestor servicii.
13.9. Ati luat cunostinta de faptul ca Lofty Concepts , in executarea operatiunilor tehnice necesare pentru furnizarea de Servicii catre utilizatori, poate (a) transmite sau distribui Continutul dvs. catre diverse retele publice si diverse mijloace media; si (b) opera modificarile necesare asupra Continutului dvs. astfel incat acesta sa se conformeze si sa se adapteze la cerintele tehnice ale retelelor, aparatelor, serviciilor sau mijloacelor de legatura. Acceptati faptul ca aceasta licenta ii va permite Lofty Concepts sa faca aceste operatiuni.
13.10 Confirmati si garantati fata de Lofty Concepts ca detineti toate drepturile, puterile si autoritatea in vederea acordarii licentei susmentionate.
13.11.Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.


14. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
14.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.
14.2. Scopul colectarii datelor este: informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor, informarea Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, activitatii comerciale, de promovare a Bunurilor si Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.
14.3. Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500 si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, Cumparatorul isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500 atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.
14.4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.


15. FORTA MAJORA
15.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
15.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.


16. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA
Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre S.C. LOFTY CONCEPTS S.R.L., CUI 40643722, cu sediul pe strada Zizinului nr. 14 bl.36 ap.8 Brasov, telefon 0722452500 si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Brasov.